Redan söndag

Hej på er 🙂

När vi la oss igår kväll var mitt huvud igång med en del tankar (jobb), tog tid att somna. Hoppas jag kommer till ro fortare ikväll och vaknar pigg i morgon.

Efter Viggo hade ätit mellis igår tog vi en promenad så han fick åka pulka. Senare städade vi nedervåningen. När Viggo hade somnat moppade jag golven och sambon åkte och handlade. Tror jag råkade blunda en stund när jag nattade honom 😉

Viggo är så go. När pappa skulle gå upp till övervåningen tidigare, han höll på och dammsuga. Sa han: ”puss puss”, sekunden efter hörde jag Viggo: ”puss puss”. Han pratar mer och mer, även om det inte alltid är rent. Hjärtat smälter ♥

Får se vad vi hinner med mer än städning uppe och en massa mys med Viggo.

Önskar er en skön söndag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *