Lugn dag

Hej på er 🙂

Viggo väntade med välling till ca 2,30 i natt ♥

I morse vaknade han vid 5,40. Jag fick dra mig i sängen, det var välbehövligt. Förutom en hemsk mardröm tidigt i natt har jag sovit djupare tror jag. Brukar sova lätt och ibland kallas för ”prinsessan på ärten”. Kanske kombon jobb och att ha barn hjälper mig sova bättre, hoppas. Förutom dom gånger jag blir väckt då givetvis 😉

Idag har min sambo varit iväg och tittat under bilen, avgassystemet håller på att rosta sönder. Blir att fixa så fort reservdelarna kommit. Annars har vi ett skönt tempo på dagen. Han har hållit på med långkok pulled beef. Vi har precis druckit kaffe.

När han var och tittade på bilen var han in på Biltema en sväng, bad honom gå på Rusta och köpa ett till fleececet åt mig i en annan färg. Jackorna blev favoriter 🙂

Viggo sov nog för lite middag, han är inte i toppform men sitter och petar i sig mellis. Vi ska nog ta en tur med pulkan och resten av dagen tar vi som det kommer.

Önskar er en fortsatt härlig lördag 🙂

Bilder från tidigare i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.