Härliga fredag

Hej på er 🙂

Den här fredagen var efterlängtad 😉

I morse blev Viggo ledsen direkt när han och pappa klev innanför dörren på förskolan. Som tur var gick det över snabbt, pappa stod och lyssnade tills Viggo slutat gråta.

När det var dags att hämta våran goding gjorde vi det tillsammans. Fick höra att Viggo somnat jättesnabbt vid vilan, som ljuv musik i mina öron 🙂 och att det går bra för honom. Han hade ätit lite idag med, men det ordnar sig nog snart hoppas jag.

Glada åkte familjen vidare till Rusta. Jag har inte höga krav, en tripp dit tycker jag är roligt. Kom hem med handkrämer som doftar underbart, tvålar, en mysig filt, ett skönt fleece set, jacka och byxa för 99 kronor var ett fynd tycker jag. En söt kattkudde till Viggo, hårfärg, rosa dörrmatta och lite annat. Mattan var liten men fin.

Viggo är en trött kille, dags att förbereda för sängdags. Får se om jag orkar vara vaken längre ikväll. Två kvällar i rad har jag lagt mig ca 20,30. Jag känner mig väldigt nöjd med våran start på jobb och förskola, bättre än väntat till och med 😉

Skulle kunna äta upp handkrämerna dom luktar så gott, eller nästan så 😉

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *