Första arbetsdagen

Hej på er 🙂

Då är första arbetsdagen avklarad och Viggos första riktiga dag på förskolan ♥

Jag vaknade 4,30. Min sambo sa att jag troligtvis inte var lika trött då som om jag hade blivit väckt av larmet. För att kunna sova fick jag ta hostmedicin, retade i halsen. Som vanligt vaknade vi flera gånger i natt och Viggo ville ha sin obligatoriska välling.

Jag vinkade hejdå till Viggo hemma och sa att han skulle ha en rolig dag. Pappa lämnade honom och kom sedan tillbaka, så bar det av till jobbet. Det är nästan två år sedan jag jobbade. Viggo blir 1 år och 8 månader 29 januari, innan han föddes hade jag någon veckas semester, före det var jag sjukskriven och jag gick över tiden 11 dagar.

Tänkte att jag ville vända mina känslor till att det skulle bli roligt att träffa alla. Inte låta saknaden av Viggo ta över, och tankarna om hur hans dag skulle bli. Tycker jag har tagit mig genom dagen bättre än väntat, även om jag blev trött redan kring lunch 😉

Att hämta Viggo var efterlängtat och härligt ♥ Han hade knappt ätit något där idag heller. Jag gav honom mat ganska omgående när vi kom hem, han var både törstig och hungrig. Hoppas verkligen det ordnar till sig snart, för det är klart att det känns lite i hjärtat. Annars har det gått bra för både honom och mig.

Ikväll har hela familjen varit trötta. Jag nattade Viggo, han somnade strax efter 19.

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *