Pirrigt idag

Hej på er 🙂

Idag var jag med en kortare stund på förskolan ♥

Sedan tänkte jag på vad min sambo hade sagt, att det är som att dra bort ett plåster, bättre att göra det snabbt än att dra ut på det. Därför föreslog jag att jag kunde gå hem en stund före fruktstunden, så Viggo skulle slippa säga hejdå precis innan.

Eftersom vi bor nära tyckte dom att det var ok. Tanken var ju att jag inte skulle vara med. Fick frågan: ”Vill du gå hem du då?” Svarade: ”Nej jag vill vara här hela dagarna, kan stanna här i stället för att åka och jobba 😉 ” Vill så klart vara där Viggo är ♥

När jag skulle gå hem sa jag hej då till Viggo och frågade om han kunde vinka, han vinkade. Jag är inte helt säker på att han var med på att jag faktiskt gick därifrån.

Att dom kör med ”föräldraaktiv introduktion” har varit bra för oss båda. Tycker det är en snäll övergång, att slippa lämna ifrån mig honom och åka till jobbet det första jag gör. I stället får vi prova och jag finns att ringa på om det behövs och att kunna gå hem till min lugna vrå. Hoppas det bidrar till att separationsångesten inte blir lika stor på onsdag.

När jag skulle hämta Viggo följde pappa med, han har jobbat hemifrån idag. Viggo lekte nöjt när vi kom och blev jätteglad åt att se oss 🙂 Allt hade gått bra, om vi bortser från att han knappt ätit något och det tog tid att somna. Det som var väntat.

Solens härliga strålar igår och min fina tulpanbukett ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Pirrigt idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *