Tulpanens dag

Hej på er 🙂

Förkylningen håller i sig men vi har ingen feber, det är full fart på Viggo ändå ♥

Han vaknade flera gånger igår kväll och i natt, känns som jag ligger på ”stand by” hela tiden. Mitt halsonda är bättre än tidigare, skönt. Men har fått hosta och är täppt. Jämför jag med hur dom andra barnen är så ska det (nog) vara ok att gå till förskolan imorgon.

Sambon hade lyxat till det och gjort bananpannkaka till frukost i morse, dock inte den nyttiga varianten 😉 Roligt att äta något annat än det gamla vanliga.

Jag försökte vila när Viggo sov middag igår, somnade bara kortare stunder. Sambon åkte iväg och handlade. På em. gick Viggo och pappa ut och åkte pulka. Jag hade inte orken och halsont så jag blev kvar inne, jag skurade på toa och tvättade en matta.

Idag fortsätter jag vila och ladda inför kommande vecka.

Fina tulpaner från favorit blomsteraffären dagen till ära ♥

 

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.