Förkylda

Hej på er 🙂

Jag kände igår på em. att jag inte var pigg, snuvig, frusen och halsont. När Viggo vaknade efter sovstunden på förskolan var han mer ledsen än vanligt. Med alla snoriga näsor och nysningar rätt ut i luften och över mat är det inte lätt att hålla sig frisk.

Håller tummarna att vi är så pass bra så vi kan slutföra inskolningen på måndag-tisdag som tänkt. Jag vill gärna att vi kommer in i rutinerna nu när vi är igång. Vore trevligt att slippa bli sjuk. Jag är redan trött så jag mår illa på morgonen, räcker så tycker jag 😉

När jag har sovit dåligt under en tid kommer illamåendet som ett brev på posten. (Gammalt uttryck det där som inte stämmer något vidare idag) När jag och sambon blev tillsammans sov jag uselt till en början, minns att jag var illamående och nästan yr.

Viggo vaknade väldigt många gånger i natt och besvärades av näsa och hals tror jag. Han har klarat sig bra hela sitt liv, säger som min sambo: ”Han vet knappt hur det är att vara förkyld”. Han har haft feber två dagar vid något enstaka tillfälle och smått snorig. Tveksamt om han har haft halsont tidigare, men i natt var han besvärad.

Pappa har dammsugit och Viggo gått runt med golvmoppen. Blir det en bra låt stänger Viggo av dammsugaren och står och tok-diggar, vilken sköning han är 🙂 Nu har dom paus, det är dags för Viggo att äta lunch.

Min hjärtvärmare för några dagar sedan ♥

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *