Tjugondag Knut

Hej på er 🙂

Blev glad när jag kom hem idag, min sambo har bytt ut alla stjärnor och ljusstakar ♥

Efter denna vecka var det en befrielse att det bara blev gjort. Vi har tänkt fixa det flera kvällar, men tack vare denna känslomässigt tuffa vecka har jag varit sopslut. Han har jobbat hemifrån och gjorde det på sin lunch. Viggo däremot har letat efter stjärnorna.

Idag har jag varit ännu mer i bakgrunden på förskolan och även suttit i personalrummet. Jag följde inte med när dom gick ut och det hade gått bra ändå. Lunchen fixade han med fröken. Sovstunden fick jag ta, han krånglade men något mindre än tidigare.

Vet inte om jag har skrivit att dom kör med något som heter ”föräldraaktiv introduktion”. Därför har jag varit med och tagit hand om Viggo själv till en början, för att han ska känna sig trygg. Tycker det verkar vara ett bra sätt med en snäll övergång.

Fick höra av en fröken att dom tycker det går över förväntan med tanke på att han aldrig varit bortlämnad, det kändes väldigt skönt. Jag tycker vi har en trygg och social kille, sedan att han aldrig har haft barnvakt är ett val vi gjort. Känns bra att få bekräftat att följa mitt hjärta och magkänsla är rätt, för det har folk haft åsikter om 😉

Jag har hunnit fästa mig vid barnen 🙂 Igår var det tre stycken som ville sitta i mitt knä samtidigt. En tjej sitter ofta hos mig, idag nös hon så min hand blev full i tjockt snor. Blir jag inte sjuk nu ska jag skutta av glädje. Alla barn utom Viggo är snorig tycker jag. Hoppas verkligen vi klarar oss, vore skoj att hinna börja jobba och inte bli sjuk.

Ser fram emot en härlig helg tillsammans med min fina familj ♥

Jag tycker också om stjärnorna, tur jag har mitt fina hjärta i fönstret 🙂

Hoppas ni har en mysig fredag.

2 svar på ”Tjugondag Knut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *