Lite i bakgrunden

Hej på er 🙂

Idag har jag varit med hela dagen men lite mer i bakgrunden 😉

Viggo fick sitta i knä på en fröken på fruktstunden, men han reste sig upp och knatade runt. Han kom och satte sig i mitt knä och fick göra det. Han åt inte en tugga. Efter ett tag tog hon med honom och satte honom i en stol, då petade han i sig lite.

När vi var ute var det ett barn som drog Viggo i pulka, hon la också en stor snöbumling i hans knä. Då började han gråta och jag ville springa dit, men en fröken gick till honom och tog bort snön. Han slutade gråta snabbt vilket kändes bra att se.

Dagens roligaste var när Viggo inte fick som han ville, ingen drog honom i pulkan. Han har ett ljud för sig som är speciellt 😉 När han gjorde det där ljudet började en liten tjej från en annan avdelning att skratta. Det upprepades flera gånger, haha vilka sötisar.

Vid lunch satte jag mig på sidan av bordet och en fröken hjälpte Viggo. Han åt knappt, fisk, sås och potatis är ingen favorit. Sedan var det dags att sova middag, idag var det tuffaste gången hittills för mig att få honom lugn. Han var den som störde längst.

När han vaknade var jag på toa och en fröken tog upp honom. Han grät men slutade fort. Bara hon satte honom i sitt knä och visade någon leksak, det kändes skönt. När han såg mig sprang han upp i min famn och gav mig en jättestor kram ♥

Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ”Lite i bakgrunden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.