Starka band

Hej på er 🙂

Önskar mig verkligen mer sömn 😉

Viggo är också rätt tagen efter sin start av inskolningen på förskolan. Han vaknade några gånger efter vi nattat honom igår. Sedan sov han till 4,30, då gick pappa och gav honom välling. Annars dricker han det betydligt tidigare. Efter lite om och men somnade han om och sov till 7,30, då hämtade vi honom ♥ Jag somnade inte om.

Jag har pratat med fröknarna idag och hört vad dom tycker. Dom vill att jag ska vara ”hemma” från jobbet även måndag-tisdag till veckan. Själv var jag inne på (minst) måndag så det verkar som vi är på ungefär samma bana. Tror dom har märkt att Viggo och jag har starka band, det måste få kännas bra för oss båda och ta lite tid.

När dom skulle sova middag idag var det många barn som grät och hördes. Därför tog det också tid för Viggo att komma till ro. Han var den som sov längst, jag gick in till honom 13,55, vi skulle ju knata hem 14,00. Trött kille vilket inte är konstigt.

Jag känner mig något lättare till sinnet efter jag släppte ut tårarna och satte ord på mina känslor för förskolepersonalen igår. Det tycker jag är styrka, våga visa känslor 😉

Sambon kom hem med fina tulpaner igår ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *