Dag två

Hej på er 🙂

Då har Viggo och jag gjort andra dagen, 9-14.

Sov som en kratta även i natt och fick bara i mig lite frukost för jag mådde illa. Har varit spänd som en fiolsträng 😉 På fm. när vi var ute pratade jag med en av fröknarna då kom tårarna, det gick inte att hålla emot. Jag berättade hur jag känner och varför.

Lunchen blev som väntat, Viggo fick bara i sig någon tugga. En efter en blev klara och gick och la sig för att sova middag. Viggo och jag smög sist in i rummet där dom sover. Till en början var det omöjligt att få honom att ligga still och vara tyst. Efter ca en halvtimme la han sig och höll om mig och somnade. Det gick över förväntan.

Jag tassade ut, skulle värma min mat och började äta. Det satt en fröken där som ställde frågor och jag blev känslig igen, stora krokodiltårar rann. Viggo sov ca 1 timme och 15 min, det kändes helt ok. Inte långt efter var det dags att avrunda för dagen.

Viggo har mestadels varit nöjd. När vi var ute drog jag honom i en pulka och vi sparkade boll. Att gå in uppskattades inte, han hördes nog i hela området 😉

Jag är stolt över både Viggo och mig själv, det gjorde mycket att kunna visa hur jag känner och inte hålla emot tårarna. Hoppas och tror på en lättare dag i morgon ♥

Bilder från några dagar sedan. Zim är utan tratt sedan sambon duschade honom 🙂

Jag är rätt sopslut och gör mitt bästa för att orka blogga.

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *