Första dagen

Hej på er 🙂

Idag har jag svårt att sätta ord på vad jag känner ♥

Eller jag vet mycket väl vad jag känner, är nog mer att jag tycker det verkar som jag inte passar in i ”samhällets norm” hur det ska fungera. Jag är för känslig(?).

Visst har jag hört mammor som gråtit första gången dom lämnat, men sedan verkar det gå relativt bra. Själv har jag varit på väg att börja gråta flera gånger fast vi bara var där i två timmar. Skönt att vi hade pappa med i nästan en timme. Jag sov dåligt i natt och mådde både illa och hade huvudvärk när vi gick till förskolan i morse.

Viggo ville sitta i mitt knä ett bra tag. Sedan gick han runt och var nöjd och glad. Det kändes väldigt bra i alla fall. Han var den enda som inte ”knorrade” alls. Fruktstunden på golvet hängde han inte med i. Alla satt still och åt äpple, Viggo gick runt och ville inte ha. Tur jag hade med en banan för senare blev han hungrig, han är rätt kräsen.

Väl hemma har tårarna rullat mer än en gång, separationsångesten är riktigt stor.

Jag hoppas jag lyckas smälta alla intryck och upplever morgondagen som bättre. Den blir längre, i stället för 9-11 blir det 9-14. Jag hade en del frågetecken tidigare. Papper om hur inskolningen går till fick vi först idag, det hade jag mått bra av att få innan 😉

Ikväll har vi tagit en välbehövlig pulkatur, skönt med friskluft.

Första bilden är från i natt, min goa Viggo ♥ Sedan pepp till mig själv 😉

Hoppas ni har en bra start på veckan.

4 svar på ”Första dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.