Pirrigt

Hej på er 🙂

Det blev en härlig tur med pulkan igår, nöjd Viggo = nöjda föräldrar ♥

Idag är det många blandade känslor i den här mamman. Jag ska inte sticka under stolen med att jag känner mig en smula ledsen över att tiden hemma med Viggo lider mot sitt slut. Även om jag är otroligt tacksam för att det varit (relativt) lång tid.

Vore jag rik, när det handlar om pengar skulle jag troligtvis jobba mindre och ta hand om Viggo mer 😉 Nu är det som det är och jag hoppas det blir bra och spännande med förskolan, att Viggo kommer tycka om att vara där och leka med dom andra barnen.

Alla är olika, vissa börjar jobba tidigt och fixar det galant. Andra kanske är mer känsliga och väntar så länge det går. Vi har inte samma erfarenheter/bagage och är olika som människor. Jag vet med mig att jag är känslig och en smula överbeskyddande.

Tro mig när jag säger att jag kommer göra mitt bästa för att Viggo ska gilla sin förskola. Pappan följer med en stund imorgon han också, det känns bra tycker jag.

Viggo har vaknat från sin tupplur, pappa fixar med mat i köket och jag ska strax gå upp och moppa golven. Senare ska vi säkert ut med pulkan igen 🙂

Finaste gohjärtat mitt ♥

 

Hemma på våran gata.

Önskar er en fortsatt skön söndag.

2 svar på ”Pirrigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *