Trettondagen

Hej på er 🙂

Igår em. fick vi besök av Viggos farmor och sambo. Dom var och tittade på en kattunge i krokarna och kom förbi efteråt. Därför hoppade vi över städningen uppe och hade trevligt med dom i stället. Mysigt med en kattunge, den såg jättesöt ut på bilderna ♥

Jag är helt inne på: ”A home without a cat is just a house”, tycker att det var bästa idén dom fått på länge 😉 Det är tomt där efter att båda gammel-katterna somnat in.

Viggo har börjat dra i dörrhandtaget till ytterdörren, tur att vi alltid har låst (förutom när pappan glömmer) Sedan tycker han det är roligt att tända och släcka taklampor. Han börjar bli lång våran kille, ibland är det svårare för honom att nå och slå på lampan.

Han säger så klart fler ord och har bland annat sagt: ”hakan” och ”harar” ett tag. Han tycker det är skoj att peka på näsan, munnen, kinden, pannan, hakan osv. så ska jag säga vad det är. Blir jag irriterad (ja det händer) på pappan och gör ett speciellt ljud så är han snabb att härma. Bäst vi passar oss vad vi säger och gör framöver 🙂

Tidigare när vi tittade ut var det 23 grader kallt, får se vad det blir för pyssel inne idag.

Snart åker stjärnor och stakar ut. Svider lite i mammahjärtat, Viggo älskar verkligen stjärnorna. Nästan så jag måste hitta en stjärnlampa åt honom 😉

Önskar er en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.