Bryt ihop och kom igen

Hej på er 🙂

Idag har det varit mycket känslor och tårarna har rullat, det kom när Viggo sov middag. Även fast jag tycker att vara ledsen är en naturlig del av livet som han också får se.

Året inleddes med att jag fick veta att en i släkten har somnat in, han var ingift. Det var väntat men jag blev väldigt ledsen. En person som jag har mailat med i många år och delat mina tankar med. Senaste mailet jag fick av honom var i mitten på mars 2016.

Det sista mailet avslutade han med: ”Ha det nu så gott och krama om varann inklusive gullklimp och katter. Kramar B&S”… Sov gott fina du ♥ och styrka till hans goa fru ♥

Sedan att Viggo börjar inskolningen på måndag känns såklart i mammahjärtat. Mycket tankar och känslor i omlopp, även om jag hoppas och tror att allt kommer gå bra ♥

Vi tog en sväng med pulkan igår kväll. Det snöade lite väl mycket för att ens Viggo skulle tycka att det var jättekul och det lät rätt mycket när vi drog pulkan. Blev en kortis och vi fick luft. När Viggo hade somnat för kvällen drack vi varm glögg, mysigt.

I förmiddags var Viggo och pappa ute i snöyran och skottade. Härligt att det är vitt på backen igen. Nu har vi fått så det räcker, det är alldeles lagom tycker jag 🙂

Finaste och goaste killen ♥

 

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.