God fortsättning

God fortsättning på det nya året ♥

Vi hade en bra kväll igår. Till förrätt blev det skagentoast som är min favorit. Till varmrätt åt vi grillad oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås. Allt var jättegott. Vi hade sällskap av Viggos gudmor fram till 21,30, då avrundade vi, trötta småbarnsföräldrar 😉

Jag kunde inte sova för alla smällare, blev sent ändå. Men vi låg i sängen i alla fall och jag fick lyssna på sambon som snarkade. Gick ner till katterna en sväng strax efter 00 och kollade så dom var ok, det var dom. Ikoz följde med mig upp och la sig i trappen.

Viggo krånglade lite i natt, vi fick kämpa ett tag för att få honom att somna om vid 4. Var som att han inte kom till ro efter vällingen som han fick vid 3-tiden. Däremot gav han oss sovmorgon till 7,30 det hör verkligen inte till vanligheten, skönt.

Idag tar vi oss en lugn dag. Jag har känt i flera dagar som att jag ska bli sjuk, men det bryter inte ut. Hoppas det vänder och att vi får fina dagar som är kvar fram tills sambon börjar jobba och Viggos inskolning på förskolan. Hoppas på ett fint och bra år ♥

Coolaste killen igår. Det blev ingen klänning för mig, kände mig fin ändå i linne och kjol.

Hoppas ni är pigga och krya och får en fin fortsättning på det nya året 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.