Mormor på besök

Hej på er 🙂

Vi känner oss riktigt nöjda med gårdagen.

Även fast jag var hängig städade vi hela huset, skönt att ha det gjort till nyår. Jag sa till sambon att jag nog skulle hoppa över att moppa golven uppe, sedan ändrade jag mig till att kanske ta sovrummet och hallen som kändes viktigast, slutade med att jag tog hela och sedan nedervåningen 🙂 Är rätt envis ibland vilket kändes bra efteråt.

Jag är inte helt pigg idag heller, men det är inget som bryter ut. Vi har haft Viggos mormor på besök, vi öppnade julklappar, fikade och Viggo busade massor.

Vi gjorde hemmagjord pizza igår som blev jättegod. Det fanns kvar till lunch idag och så fick mormor med sig en bit hem. Min nya favorit när det gäller pizza, helt klart.

Imorgon ska vi vara hemma och fira lugnt. Ser fram emot god mat och trevligt sällskap. Det kommer en god vän och äter med oss och vi avrundar i bra tid. Dessa två föräldrar är för trötta för att skåla in det nya året 😉 Gissar att vi vaknar av smällare ändå.

Snart dags att hänga en maskin tvätt sedan blir det mys i soffan när Viggo somnat.

Ikoz ville vara med på bild.

Hoppas ni har det härligt så här i slutet på året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *