Skruttig

Hej på er 🙂

Jag hade det trevligt hos min vän igår, vi fikade och pratade. Det var som vanligt mysigt hemma hos henne, juligt och fint. Där brukar min julkänsla infinna sig extra mycket, det var därför jag helst ville hälsa på henne före jul 😉 Gick bra igår med.

När jag kom hem låg sambon i sängen och tittade på serier i paddan, Viggo sov. Han var rädd att han skulle somna nere i soffan annars, därför gick han och la sig tidigt.

Idag har vi fortsatt att fixa hemma, snart är det julröda ett minne blott. Jag gör i den takt jag orkar, känner mig inte helt pigg. Vägrar att bli sjuk, hoppas och tror att jag bara är trött och sliten. Vilade ett bra tag med Viggo när han sov middag, det var skönt ♥

Känslan när nedervåningen får tillbaka det rosa igen är oslagbar. Jag tycker det blir ljust och fint. Känner mig lättare till sinnet och får nästan vårkänslor. Att det är nytvättat och rena fönster gör inte saken sämre 🙂 Rött är fint till jul, var sak har sin tid.

Viggo och pappa gick ut på en promenad. Ville gärna följa med jag också men tycker att det är bäst att spara på krafterna. Känner mig nästan febrig, hoppas jag får det att vända. Ikväll ska vi göra hemmagjord pizza, det ser jag fram emot.

Tycker det är fint att behålla stjärnor och adventsstakar ett tag till.

Hoppas ni har en fin kväll.

2 svar på ”Skruttig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *