Pysseldag

Hej på er 🙂

Vi har leksaker överallt, precis som det ska vara när våran goding är vaken ♥

Han hade inget Duplo innan jul men fick en hel del i julklapp, roligt tycker hela familjen. Ikoz var också med, han la sig på pusslet, ett pussel som lever sitt eget liv. När man lägger dit pusselbiten för ex. katten låter det: ”mjaou”. Men det är känsligt för ljus och låter lite när som helst. Mjaou, muu, bää, voff, kvack, gnägg osv. 😉

En kväll när Viggo hade lagt sig började pusslet jama, vi skrattade gott och kallar det spökpusslet efter det. Det låter när det blir mörkt.

Vi tog en minst sagt blåsig promenad igår. Det var en granne som frågade: ”Är ni ute i det här blåsvädret”, jag svarade att Viggo älskar när det blåser och var jättenöjd.

Idag har jag putsat fönstren på insidan i köket och börjat ta ner röda gardiner. Kört en maskin tvätt med det som är rosa, jag saknar det och vill byta innan nyår. Tycker rött för länge blir för ”tungt”. Stjärnor och adventsstakar blir däremot kvar ett tag till.

Ikväll ska jag åka iväg en stund för mig själv till min goda vän. Det som inte blev av innan jul. Även om jag är trött ska det bli mysigt. Sitta i lugn och ro och prata.

Goaste killen ♥

En katt bland alla hundar 🙂

Fin dag till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *