Blåsväder

Hej på er 🙂

Det var skönt med en lugn hemmadag igår, välbehövligt ♥

Synd bara att Viggo ska vakna så tidigt, igår var det före 4,30. Vi lekte med allt nytt, jag tvättade två maskiner tvätt och skurade på toa nere. På em. tog vi en uppfriskande promenad 🙂 Sedan gjorde sambon sin goda sparrissoppa, Viggo gillade den.

Det var mycket katthår på golven så sambon dammsög en sväng nere med Viggo, vi behövde få harmoni till kvällen. Ibland tussar dom extra våra lurvpösar och det var för hårigt i sofforna för att kännas mysigt. Nu ligger solen på, ser nästan ogjort ut 😉

På kvällen blev det mys i soffan framför en serie med popcorn.

Viggo ville kliva upp 3,30 i morse men då fick vi nog. Lyckades som tur var få honom att somna om till 6,30. Tänk om han kunde sova så länge tiden som är kvar. Sambon har semester och börjar jobba samma dag som Viggos inskolning på förskolan 9/1.

Ute blåser det iskallt idag, jag var ut en snabbis och matade skatorna. Sambon har handlat mat. Efter jag hade lagt Viggo för middagslur putsade jag fönstren på insidan i vardagsrummet och matsalen. Fick bort lite ”Viggo-händer”. Annars en rätt lugn dag.

Fint med juligt rött, däremot syns alla katthår extra bra 😉

Hoppas ni har en härlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *