Annandagen

Hej på er 🙂

Gårdagen var trevlig och nu är jag och sambon ännu tröttare 😉

Först svängde vi förbi min kusin och hämtade Viggos burk som pappan glömde där på julafton. Sedan till Viggos farfar och co, där fick vi lite mat i magen och kaffe. På vägen därifrån åkte vi till Viggos morfar med familj en snabb sväng. Jag har rensat ur två kassar av Viggos kläder som hans gulliga kusin fick, moster blev glad.

Efter det fortsatte vi till Viggos gammelfarmor. Hon fick en almanacka i år igen med bilder på finaste Viggo. Han var på busigt humör så det var full fart på honom, vilket hon tyckte var roligt 🙂 När vi skulle åka hem somnade han för en gångs skull i bilen.

Väl hemma blev det blöjbyte, välling och godnatt. Jag och sambon tittade på sista avsnittet av julkalendern, hade kunnat fällt några tårar. Vilken bra och fin kalender.

Nu sover Viggo middag. Annars är det fullt upp med att leka med alla nya spännande saker. Vi ska ha en lugn hemmadag. Jag måste tvätta, det svämmar över i tvättstugan.

Jag igår. Eftersom jag sällan fastnar på bild nu för tiden bjuder jag på dessa 😉

God fortsättning önskar jag er alla.

4 svar på ”Annandagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.