Dan före dopparedan

Hej på er 🙂

Då var den här, dagen före julafton och min sambo har jobbat hemifrån halvdag.

Tanken är en lugn start på dagen här hemma imorgon. Viggo ska sova middag, får se om vi behöver korta ner den. Sedan åker vi till hans farmor och co i grannstaden.

Det ska bli härligt att öppna julklappar tillsammans i sängen imorgon bitti. Viggo älskar paket, fast han kanske inte lägger så stor vikt på vad som är i. En julklapp som var tänkt till någon annan fastnade han verkligen för, vi hade inte hjärta att ta ifrån honom så han fick den. Det var Katten Jansson, den var inte dyr. Han sken upp som en sol ♥

Vi köper inte så ofta saker till honom, däremot blir det mer kläder. Jag har slagit in kläder också för att han ska få fler paket på morgonen 🙂

Dom senaste mornarna har jag ätit skinkmackor till frukost, tänkte att det skulle hjälpa till med julkänslan. Tänder ljus och myser en stund. Försöker starta dagen så lugnt det går med en liten buse. Viggo kommer och vill smaka emellanåt, samma gäller Ikoz.

Jag slog in julklappar igår, har bara ett fåtal kvar men dom personerna ska jag inte träffa på julafton så det är inte bråttom. Mer tid till annat ikväll vilket känns skönt. Nu ska vi dricka en kopp kaffe så får vi se vad det blir resten av dagen. Viggo sover middag.

Önskar er en skön fortsättning på dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.