Håret

Hej på er 🙂

Bjuder på bilder på mitt hår som frissan/lärlingen tog. Första bilden är missvisande, håret ser nästan rött ut. Kanske tog färg av tapeten 🙂 Bottenfärgen har jag kvar.

Jag har aldrig haft så fina lockar någon gång. Tänk om dom kunde hålla sig länge, till julafton minst 😉 Håret känns mer enhetligt även om jag saknar någon slinga att rama in ansiktet med och någon på sidorna. Hon är grym och har nyss startat sin karriär 😀

Hon klippte mig lite också vilket inte var tanken från början, håret känns fräschare.

Känner mig sliten, att sitta i en frisörstol över 4 timmar känns på i rygg och nacke. Har fått det bekräftat igen, jag har mycket hår och det tar tid att fixa. Frihandsslingor som hon gjorde tar tid och kräver noggrannhet. Sedan gjorde hon en nyansering, klippte, fönade, plattade och lockade. Blir finare att platta håret före man lockar när det är frissigt. Mitt hår är rätt förstört efter den tuffa behandlingen i maj + alla hormoner.

Ikväll ska jag försöka gå igenom alla julklappar, har inte slagit in dom än. Hoppas verkligen jag inte har missat någon 😉

Bild från 22 december 2014, åh älskade Viggo ♥ Vilken dag det var idag för 2 år sedan. Finaste julklappen. Viggo kom med julglädjen för min del, pusselbiten som saknats ♥

Önskar er en bra kväll och inte alltför mycket julstress och stök.

2 svar på ”Håret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.