Spontant frisörbesök

Hej på er 🙂

Tänkte att jag skulle hinna blogga tidigare idag, men tiden rann iväg.

Jag har varit till en söt och go tjej och färgat håret, ganska spontant från min sida. En tjej jag känner som går som lärling, här i stan dessutom. Chansade och frågade och fick en tid snabbt. Jag är jättenöjd, kanske att vi ska dra någon till ljus slinga bara 😉

Det var en sak innan vi hade Viggo att åka en bra bit för att jag skulle fixa håret. Nu blir det lite mer krångligt och tiden är dyrbar. Därför känns det toppen för mig att gå till någon jag känner till, som jag har sett på flertalet bilder att hon gör ett bra jobb.

Vi får höras mer imorgon, jag är trött och har värk i kroppen.

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *