Förskolan har ringt

Hej på er 🙂

Jag fick fina grattis i efterskott blommor av min vän igår ♥

Dom pryder köksbordet och passar perfekt i vårat juligt röda hem 🙂 Jag älskar att få blommor. Något jag inte är ensam om, katterna gillar det dom med. Gäller att ha koll på vad som är giftigt och ha blommorna under uppsikt så dom inte blir förstörda 😉

Ikväll var det tänkt att jag skulle åka och hälsa på min vän, Viggos gudmor. Tråkigt nog blev det inställt med kort varsel. Hoppas vi lyckas styra upp en träff snart. Det är alltid mysigt hemma hos henne och den här tiden på året är det en härlig julkänsla där.

I stället blev det en promenad hela familjen 🙂 Vi håller tummarna för att det blir minusgrader igen så inte all snö försvinner till julafton.

Tidigare på eftermiddagen ringde telefonen, det var Viggos förskola. Tankarna sattes igång. Jag fick kort info om vilken tid vi ska komma och vad vi ska ha med oss. Det blev liksom allvar, får försöka tänka bort det. Först ska det vara jul och nyår och lite till ♥

Nu ska jag skutta in i duschen.

Fina blommor och nya duken från Green gate (brödduk)

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.