Lekdejt

Hej på er 🙂

Idag har vi haft efterlängtat besök ♥

Tredje gången gillt efter sjukdomar och annat. Killarna har inte riktigt lika rutiner så Viggo sov middag när mini kom. När han vaknade började istället mini bli trött. Dom hann leka en stund i alla fall och vi mammor fikade och pratade, trevligt 🙂

Jag tycker det är så roligt att se dom tillsammans. Han är en riktig sötnos den där killen och ler så fort han kommer innanför dörren här, tror han gillar mig faktiskt ♥

Viggo sover en rejäl middagslur en gång/dag och mini sover två gånger. Framöver är dom nog mer i synk. Vet inte vad det har varit med Viggo nu på kvällen, jösses vilket humör han kan visa upp. Jag blir helt slut, tur pappan hann hem innan det började.

Blir nog inte många knop gjorda här ikväll och det är helt ok 😉

Bild tagen i rätt sekund.

 

Känna på håret är spännande tycker Viggo.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.