Fjärde advent

Hej på er 🙂

Redan fjärde advent, tiden går på tok för fort.

Gårdagen var en bra dag, även om sambon tyckte det var drygt på stan 😉 Pulkaturen var härlig och Viggo tjöt av lycka när pappa drog honom nerför backar. Det om något är en hjärtvärmare och livskvalitet. Att gå in gillar han inte, det är ju så roligt att åka pulka. Skönt att han blir glad fort när vi hittar på något annat att leka med ♥

Vi åt en god middag, semlor till kvällsfika och så hade sambon köpt godis. Jag smakade knappt på godiset. När Viggo gjort kväll tittade vi för en gångs skull på film och lyckades se hela. Vi såg: ”Miss Peregrinés Home for Peculiar Children”, den var helt i min smak.

Någonstans där emellan dammsög jag uppe och tvättade två maskiner tvätt bland annat, Viggo blev ledsen när han trodde vi skulle dammsuga nere. Pappa gjorde honom glad nu, han kom ner med snabeldraken 🙂 Att det kan vara så skoj att städa. Dags för matpaus för goplutten strax, får se om han kan släppa dammsugaren en stund.

Det ska bli mysigt med jul, jag hade min bästa julafton förra året. Det kändes som det som saknats i mitt liv tidigare var Viggo ♥ Jag var fylld av glädje. Synd bara att det närmar sig förskolestart/jobb 😉 Men det tar vi då, blir nog bra det med hoppas jag.

Idag kör vi städning nere. Senare ska vi säkert ut och åka pulka igen.

Saffranssemlor till kvällsfikat.

 

Önskar er en skön fjärde advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *