Green gate

Hej på er 🙂

När Viggo hade somnat igår var det en del att fixa med för min del.

Sambon undrade när jag skulle komma och sätta mig i soffan 😉 När jag hade duschat och väl satt mig ner tittade vi ikapp på julkalendern, otippat nog somnade han. Inget konstigt och helt ok, även om jag gärna spenderar mer tid med honom ♥

När jag fyllde år fick jag pengar och igår kom mitt paket. Beställde ett gäng nya trosor, en kavaj, linnen och en topp. För ett tag sedan rensade jag faktiskt min tros-låda, slängde en hel kasse, skönt. Så lite utöver ”den vanliga” städningen hinner jag med.

Varken jag eller sambon tycker det är jättekul att gå på stan, det blir väldigt sällan. Börjar Viggo knorra vill jag bara hem. I efterhand tycker jag att det var ok att han provade overallen på Viggo och vi kunde konstatera att Kaxs inte passar honom nu.

Men det hade inte gjort något att ta hem den, för sambon skulle ner på stan idag och köpa julklappar 😉 Glad att jag slapp, fick höra att det var ”sinnessjukt med folk”.

Det roliga igår var att jag hittade en kökshandduk och två bröddukar jag länge velat ha, från Green gate. Dukarna hamnade på köksbordet och på köpmansdisken. Jag har likadana muggar. Sedan var det bra att vi hittade galonbyxor och vantar till Viggo.

Medans Viggo sov middag strök jag dukarna och fixade i köket. Snart ska vi gå ut och åka pulka, Viggo har precis ätit mellis 🙂

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

2 svar på ”Green gate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.