På stan

Hej på er 🙂

Äntligen fredag och sambon har jobbat hemifrån. Jag fick dra mig en stund i morse ♥

Gårdagen blev lång och Viggo sov när pappa kom hem vid 20,30. Vi hade en bra dag, lekte massor som vanligt och tog en promenad när han hade sovit middag. Vi skulle ha haft efterlängtat lekbesök med det blev inställt p.g.a. sjukdom.

Både jag och sambon hade nog hjärnsläpp när jag gjorde en beställning från H&M. Trodde Viggos kläder till julafton var klart, men insåg när jag tittade i paketet att överdelen saknas. Måste ha tagit slut utan att vi märkte det, båda tittade.

Han slutade tidigare idag, skönt med tanke på hur sent han kom hem igår. När Viggo hade sovit middag och ätit mellanmål åkte vi på stan. Vi skulle titta på overall, köpa vantar och mössa. Trodde vi hade bestämt att vi skulle ta hem overallen och prova.

Väl i butiken började min sambo klä av Viggo mitt på golvet och krångla på en overall som skulle ge mig betydligt (fler) gråa hårstrån. Klar fördel om vanten får plats innanför och det fick den knappt. Jag trodde denna skulle vara bra, nu är det ruta noll igen. Ett par vantar och galonbyxor kom vi hem med och en stilig body till julafton 🙂

Såg en mössa och vantar på Åhléns i svart, vill ha dom i blått så ska kika på nätet. Vart jag ska hitta en varm, vattenavstötande och smidig overall vet jag inte. Den han har från H&M är lämplig, men är osäker på hur varm den är och hur mycket vatten den tål.

När vi kommit hem åt Viggo middag. Sedan blev det mat från Sibylla för oss. Undrar vem som inspirerade mig till det, (Sofia 😉 ) Båda var sugna på hämtmat och slippa stå och laga. Hoppas på att mysa ner i soffan och se något på TV ikväll, är trött redan.

Den där fullmånen kan stöka till det om nätterna. Bilder från framsidan igår.

Hoppas ni har en mysig fredag.

5 svar på ”På stan

  1. Haha sorry 🙂 Vi har haft overall till båda barnen från Everest eller Didriksson och de har alltid varit varma. Vantar från Hestra som dras utanpå overallen. Förskolorna brukar föredra att man har vantarna utanpå så de slipper krångla.

    • Vi orkade inte laga mat i dag så det är lugnt 🙂 Vantarna vi köpte funkar både innanför och utanpå skulle jag tro. Min faster jobbar på förskola och vi har bara pratat om att ha innanför. Didrikson blev jag avrådd från, att dom lätt blir blöta i den. Det var den jag tänkte köpa från början. Läst att den var ”bäst i test”.

  2. Kaxs är också en populär overall som många är nöjda med. Det är den och Didriksson man ser mest av på dagis 🙂 Köper ni en overall till dagisstarten är det så pass kort tid han kommer ha den. I mitten eller slutet av mars när det brukar vara slaskigt brukar det vara bättre med fleecefodrat galonställ och galonstövlar och galonvantar 🙂

    • Det var Kaxs jag trodde vi skulle köpa som sambon provade på Viggo i butik. Det gick knappt att få vantarna innanför och det krånglade nere i benslutet att dra över skorna. Jag skulle få spunk på den overallen. Vet inte hur dom gör här, men Viggo vill inte ha vantar och drar gärna av sig dom. Då är det en klar fördel att dom liksom sitter fast under overallen. Kanske ska kika på Didrikson igen då, såg den på Åhléns. Tack för input 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.