Lång dag

Hej på er 🙂

I morse klev sambon upp vid 4, alldeles för tidigt 😉 Han skulle åka hemifrån 4,30.

Först bil till Arlanda, sedan vidare med flyg. Han åkte, men efter en stund hörde jag att han kom tillbaka. Jag gick ner och han sa att han glömt sin mobilladdare. Ställde mig i köksfönstret och såg att han rullade iväg 4,50.

Jag som tänker på det mesta blev orolig att han var sen och skulle behöva stressa. Tack och lov kom han fram i god tid före flyget. Var skönt att höra från honom vid 7 då skulle han fika. Var inte det lättaste för mig att somna om. Viggo sov till strax före 7.

När Viggo skulle sova middag råkade jag oplanerat slumra till. Precis då ringde det på dörren. Jag sprang ner men hann inte, såg en man som skymtade förbi och en bil. Tänk vilken huvudbry jag kan få när det ringer på dörren ”oplanerat”, gillar det inte 😉

Kvällen igår blev bättre än dagen. Tänkte att jag skulle moppa golven nere efter sambon dammsugit. När han sa att han skulle gå ut och dra Viggo i pulkan följde jag med. Efter en skitdag ville jag inte missa det roliga. Det är härligt att se Viggo så nöjd. Vi gick en ”hundrunda” och sedan fick han åka utför backen här.

Granndamen och hennes hund var ute dom med så Viggo fick hälsa, han älskar verkligen djur. Brås på mor och far sin ♥

Lyckades fånga ljuset idag innan det drog förbi. Tog en stund att plocka undan alla leksaker som Viggo hade spritt ut 🙂

Sambon har inte kommit hem än ♥ Blev en lång arbetsdag för honom.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Lång dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.