Vilken dag

Hej på er 🙂

Inom loppet av några timmar hände det mycket. Vi hade två korta strömavbrott, senare när jag var på toa tog Viggo min schampoflaska och hällde ut på vardagsrumsgolvet och när han skulle äta lunch skar jag mig rejält i fingret med en vass kniv 🙁

När jag är på toa brukar Viggo låna mina flaskor som står i duschen, förstår inte hur han lyckades få upp den. Stank schampo länge 😉 Han åt knappt någon lunch så jag gav honom ost och kex. Sedan skulle jag skära gurka, då gick det snett.

Jag var trött och ville få i honom något mer. Tur i oturen att sambon jobbade hemifrån och kunde hjälpa mig. Han satt i samtal och fick avbryta med sin kollega. Jag klarar knappt av att titta, men såg att det kom mycket blod som det gör i fingrarna.

Efter jag blivit omplåstrad kom tårarna. När Viggo sov middag åt jag lunch och tog två Alvedon. Sedan kröp jag ner bredvid honom i sängen och vilade, skönt ♥ Det har dunkat och gjort ont i fingret stor del av dagen, hoppas det läker och ger sig snart.

Igår när Viggo hade gjort kväll moppade jag golven på övervåningen. Skönt att det är gjort före helgen. Får se vad vi hinner med ikväll, sambon har lite ärenden att uträtta i alla fall. Han slutade tidigare, för imorgon blir det en extra lång dag igen.

Natten var smått stökig, hoppas vi får sova gott när det är dags ikväll.

Önskar er en härlig fortsättning på dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.