Trevlig lucia

Hej på er 🙂

Nu inför julen kommer det lite paket emellanåt, så roligt 🙂

Det är julklappar som vi skickat efter, vinterskor till Viggo, varma skor ska vara på väg till mig och annat smått och gott. Idag har Viggo fått sina nya skor, det blev ett par Kuoma efter rekommendation från min faster bland annat, har hört mycket bra om dom.

Inatt har Viggo vaknat flera gånger, eller det kanske var jättetidigt i morse, eller troligtvis både och 😉 Lyckades få honom att somna om till ca 6,20. Det får gärna hålla i sig ♥

Annars är jag trött efter dagen. Inget luciafirande här, men inledde dagen med frukost och tända ljus. Jag sjöng några luciasånger för Viggo 🙂

Viggo och jag har varit ute och skottat snö och åkt pulka. Sedan gick vi fram och tillbaka här utanför, tänkte att han behöver träna på att gå i bylsiga kläder. Att gå hem tyckte han inte var en bra idé och slängde sig på backen flera gånger.

Han har ätit snö för första gången 😉 Tidigare rev han mig i håret, också första gången.

Var lite trixigt att ta oss in då han var motsträvig. Bad sambon vara med honom när han kom hem 17,10, då gick dom upp och dammsög. Så hörde jag ett upprepande ljud flera gånger, jag sprang givetvis upp. Då stod Viggo och kastade ur sand från kattlådan på golvet. Pappa hade noll koll för han dammsuger och hör inget. Tjohoo.

Haha, aaaaaaaa vissa dagar känns det (nästan) som jag behöver en minisemester. Tur att det går över relativt fort och att han är världens charmigaste kille 🙂

Skorna fick han prova direkt efter han hade sovit middag.

Hoppas ni har haft en fin Lucia 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Trevlig lucia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.