Gnistrande snö

Hej på er 🙂

Vad härligt med snö igen. Det är kallt men vackert.

Jag gissade rätt igår, min sambo somnade när han nattade Viggo. Vid 21,20 gick jag upp och sa åt honom så han gick och borstade tänderna, sedan la han sig igen. Förstår att han är trött. Eftersom jag sover dåligt på nätterna får jag dra mig på mornarna när det är helg, han och Viggo kliver upp. Våran kille vaknar mellan 5-6 varje morgon ♥

Många gånger är det bara vila, jag somnar inte alltid om. På nätterna hör jag minsta knyst och gråter Viggo till är mammas hand där direkt och får honom lugn. Sedan tar det ett tag för mig att somna om. Jag kan få lite dåligt samvete ibland, men hur som helst jag är ganska övertygad om att sambon sover bättre och djupare.

Viggo och jag tog en minst sagt uppfriskande promenad idag, vi klädde på oss rejält. Blev svettig av att röra mig och när jag kom in iskall efter en stund, har tagit tid att tina upp. Min kropp älskar värme och sommar (om vi bortser från Rosacean i ansiktet)

Nu på kvällen har jag sprungit runt och fixat med allt möjligt. Kan bli smått tokig i bland på alla högar kläder och skåp som jag inte hinner ta hand om 😉

Ska sätta mig med värmefilten igen efter jag har nattat Viggo, är frysen fortfarande. Sedan ska vi nog försöka titta ikapp på julkalendern.

När jag gick på gymnasiet skrev jag en dikt som hette ”Gnistrande snö stanna”. Den handlade om olycklig kärlek. Jag skrev en del dikter på den tiden 😉

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Gnistrande snö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.