3-års kalas

Hej på er 🙂

Idag har vi varit på Viggos kusins 3-års kalas ♥

Vi funderade några varv om vi skulle åka eller inte, det snöade en del men vi kom iväg efter Viggo sovit middag. Resan dit tog 1,5 timme, något längre än i vanliga fall. Det var jätteroligt att träffas och stora tjejen var väldigt intresserad av att leka och dansa med Viggo. Han är inte riktigt lika sugen på att leka tillsammans än, men det kommer.

Lillkusin var det fullfart på i sin lära-gå-stol. Han växer så det knakar. Lite tripp trapp trull, vilket härligt kusingäng. Mina kusiner har betytt mycket för mig genom livet och jag är glad om Viggo kommer få en fin relation till sina kusiner.

På vägen hem såg vi en olycka på andra sidan körbanan. Polisen hade precis kommit, sedan mötte vi brandbilar. Ambulansen kom troligtvis från andra hållet. Får alltid en klump i magen när jag ser något och tankarna går igång. Skönt att allt gick bra för oss och jag hoppas det gjorde detsamma för dom i bilen som stod halvt upp och ner.

Väl hemma har vi ätit sen middag och Viggo har badat. Han somnade i bilen hem och kom i säng något senare. Pappa kanske har somnat med honom, det är inte omöjligt 😉 Viggo drack välling ikväll det känns bra. Hoppas vi alla får sova gott i natt.

Tripp trapp trull ♥

Fina tjejen ville gärna vara med Viggo ♥

Bilder tagna med sambons iPhone, jag fick inte med mig kameran.

Hoppas ni har haft en härlig och skön söndag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *