Advent i sovrummet

Hej på er 🙂

I snart en vecka har det känts som jag ska bli förkyld, men inget bryter ut.

Fick ”fel vecka” igår, några dagar för tidigt. BM sa att det kunde bli förändrat med p-stav. Det förklarar mitt humör dom senaste dagarna 😉 Skönt med förklaringar.

Jag tycker det är fint med en bäddad säng, något som händer sällan här. Viggo sover ju middag i våran säng. Han ligger i mitten och våra täcken och kuddar är som ett stort babynest runt så han inte ska trilla ur + att katterna gärna bökar runt om det är bäddat.

Idag bäddade jag och tog mina årliga adventsbilder. Ikoz var så klart med en stund och skulle hjälpa till. Fick pappa att locka ner honom så jag kunde göra klart 🙂 Nu är det snart dags att gå upp och bädda undan, så det går att lägga Viggo där sedan.

Har skickat efter namnlappar idag, det blev givetvis med en stjärna som Viggo älskar. Bakgrunden var ljusblå med vita hjärtan. Skönt att pricka av något från listan att fixa.

Blir lugnt här idag tror jag. Tanken är att vi ska på Viggos kusins kalas imorgon, hoppas vi alla är pigga och krya så vi kan åka. Vore skoj att träffa dom.

Jag är inte helt kompis med min kamera längre, blir ofta mörka bilder. Skyller på årstiden till viss del. Jag kanske behöver ny. (trist utgift)

Önskar er en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *