1 månad kvar

Hej på er 🙂

Idag om en månad börjar Viggos inskolning på dagis, 9 januari ♥

Jag försöker att inte tänka på det och njuta av tiden som är kvar. Att tänka bort det helt lyckas jag inte 😉 Är en del att fixa och köpa innan det är dags. Tror det kommer gå bra för våran goding, han är social och trygg, även om det blir ovant. Det blir nog värre för mamman att koncentrera sig på jobbet och slappna av. Den dagen den ”sorgen”.

Vi får hoppas att allt kommer fungera fint, så fort jag ser det kanske det till och med blir skönt med andra rutiner. Ta hand om mig själv mer, inte bara gå hemma ofixad i myskläder. Att få träffa andra vuxna varje dag. Ja jag försöker att vara positiv 😉 Skulle gärna ha honom kortare tid på dagis, men det är som det är.

Natten var ungefär som vanligt. Viggo ville ha välling vid 00,30 och sedan vaknade han kring 4-tiden. Jag lyckades tack och lov få honom att somna om till närmare 6.

Fredag och sambon har jobbat hemifrån, alltid lika uppskattat 🙂 Härligt att vi städade nedervåningen igår, jag moppade golven när Viggo hade lagt sig. Sambon slutade tidigare idag så vi har hunnit med en promenad och ätit middag i tid. Skönt när han kan kompensera på det viset efter han varit i stora staden och kommit hem sent.

Hallen uppe som går i rosa toner även nu i jul.

Hoppas ni har en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *