Same o´ same o´

BloggV-rum25november

Hej på er 🙂

Natten var lagom rolig, Viggo ville ner och dricka välling vid 1,30. Sedan vaknade han 4 och tyckte det var dags att starta dagen. Sömnbrist kan ge sjukdomskänsla, *jäsp*. Tröstar mig själv med att jag inte är ensam om att vara trött mamma denna årstid.

Jag passade på att äta lunch och sitta med värmefilten när Viggo sov middag. Var frestande att krypa ner i sängen men jag lät bli 😉 Dom senaste dagarna har vi tagit det extra lugnt, energin är inte på topp. Viggo har kört katten Larsson i sin skottkärra, läst boken ”Vems rumpa är det?”, sovit lång middag och dansat med mamma bl.a.

Vi skulle ha haft besök igår av Viggos kompis och mamma, men mini var sjuk. Det blir en annan dag i stället. Det brukar vara skönt med sällskap när sambon har långdag.

Snart dags för middag. Viggo har ätit för ett bra tag sedan med god aptit 🙂 Pappa har kommit hem och just nu dammsuger grabbarna tillsammans. Det är väl tänkt att mamman ska ta en sväng om med golvmoppen senare, tjohoo.

BloggKök27november

Trevlig kväll.

Bilder i repris från tidigare år. Fotografen var trött och tog semester idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *