Missat julbord

viggo7dec

Hej på er 🙂

I morse klev min sambo upp före 5, vaknade jag med. Låg och hoppades att Viggo skulle fortsätta sova, men efter en stund vaknade han. Sambon har varit i stora staden och jobbat idag och kom hem nyligen, dessa dagar blir så långa.

Lite tråkig tajming för ikväll har vi julbord med styrelsen. Varje år har vi ätit (enligt mig) en halvtrist jultallrik i plastförpackning, i år är dom ute på restaurang. Vad är väl en bal på slottet när man har en alldeles egen prins att mysa med hemma 😉 ♥

Den värsta huvudvärken har gett sig, men jag har ont i ryggen och känner mig inte på topp. Tur i oturen ändå att det var idag sambon skulle iväg och inte igår.

Viggo sov middag länge idag och jag passade på att vila. Han vaknar ju mitt i natten nu för tiden och vill ha välling. Vore skönt att slippa dessa ”natt-mål” så vi fick sova.

Förut gick vällingen i på kvällen, men det har han vägrat ett tag. Ikväll har jag provat både gröt och välling, fick i honom någon tugga gröt. Pappa försöker natta Viggo. Blir inte mycket tid kvar för oss innan det är dags för sängen. Hemmet ser ut som ett kaos av leksaker och oreda och jag orkar inte plocka en pinal, tar en dusch i stället.

viggo7decnr2

Finaste buskillen med byxor som ska i tvätten 🙂

Hoppas ni har haft en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *