Skallebank

matsal6dec

Hej på er 🙂

Idag har jag haft huvudvärk större delen av dagen. Tog tabletter och la mig jag med när Viggo skulle sova middag, det var välbehövligt. Känner mig spänd i nacke/rygg.

Något positivt är att jag bara har ett fåtal julklappar kvar att fixa, skönt att det mesta är gjort. Vi ska köpa något roligt åt Viggo + att han behöver en del varmare kläder. Tänkte försöka hitta fina och sköna kläder i ull, har hört mycket bra om det ♥

Senaste dagarna har jag känt mig frusen, när det har blåst ute känns det som det blåser rätt in. Såg en fleecedräkt i en katalog, nästan så jag önskar mig en sådan i julklapp. Den såg varm och go ut 😉 Med julklapp menar jag att det är från mig själv (eller sambon om jag har tur)

Jag har försökt sitta med värmefilten emellanåt idag, annars gör jag det bara kvällstid när Viggo sover. Behöver mjuka upp ryggen, men skallebanken är riktigt envis. Nu har sambon äntligen kommit hem, blev lite tidigare idag. Dags att äta mat.

matsal6decnr2

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *