Amaryllis

amaryllis5dec

Hej på er 🙂

Vi har precis kommit in från en frisk promenad, trevligt att ha pappa med ♥

Senaste tiden har vi haft en del saker för oss, samtidigt har inte sömnen varit den bästa. Vi börjar känna av det mer och mer. Helgen var trevlig, men hjälpte till att bygga på tröttheten 😉 Igår hade vi Viggos mormor och gammelfarmor här på middag, mysigt. Viggo tyckte det var roligt att busa med dom båda, han är så charmig våran kille.

Dagarna innan jag fyllde år var det fullt upp med att göra adventsfint, baka och förbereda. Sedan helgen med mitt lilla kalas, denna helg fest med jobbet och middag hemma igår. Nästa helg är det kalas för Viggos kusin som bor i en grannstad.

Även om det är trevligt längtar vi efter en välbehövlig lugn hemmahelg 🙂

Nu ska jag hänga tvätt. Hoppas på att sova gott i natt. Natten som var stormade det och jag låg vaken en del. En av få nackdelar att bo på hörnet och ha sovrummet där.

amaryllis5decnr2

När jag fyllde år fick jag ett blombud från svärfar med fru. Amaryllisen är så fin nu 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Amaryllis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.