Andra advent

v-rum4decnr2

Hej på er 🙂

Redan andra advent. Jag tycker tiden går alldeles för fort, speciellt nu ♥

Gårdagen var vi inte så pigga här hemma. Känner mig nöjd med livet vi lever och det var ett kort men roligt ”gästspel” att gå på en fest i fredags 😉 Fester, den tiden känns förbi. Visst kan man göra som jag gjorde när vi åkte båt med jobbet och smutta lite. Blev inga mängder nu heller, men jag har inte varit på fest sedan sommaren 2014.

Sambon är också trött. Han och Viggo var hos Viggos farmor medans jag var med arbetskompisarna. Viggo somnade sött i pappas gamla rum. På slutet hade pappa blivit trött och lagt sig tillsammans med Viggo igen, det var då jag ville åka hem. Provade skicka sms men fick inget svar, så efter ett tag ringde jag. Klockan var 23,20.

Vi kom hem kring 00,30, det är sent för oss båda. Viggo sov hela vägen. Det snöade jättemycket på natten knappt att det gick att se något, skönt att allt gick bra.

Kvällen igår var lugn, vi myste framför TV:n. Vid 19,40 vaknade Viggo så pappa gick upp, han kom inte ner något mer. Jag passade på att titta klart på avsnitten av julkalendern som varit. Gick upp och la mig strax före 22. Det är mer min melodi 🙂

Idag får vi besök.

v-rum4dec

Jag fortsatte att mysa framför TV:n med tända ljus och katterna ♥

Fin andra advent till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *