December

kok1dec

Hej på er 🙂

Igår kväll färgade jag resten av håret, skönt att ha det gjort. Det var över ett halvår sedan jag färgade mig hos frissan. Gjorde det inför Viggos 1-års kalas i maj.

Sambon granskade mitt hår tidigare och sa att tonen är lik den frissan lagt i, att han inte märkte någon större skillnad. Han såg också att det är några envisa grå strån som färgen inte täckte (eller jag missat), men var snäll och sa att det såg ut som slingor 😉

När jag ändå var igång färgade jag ögonbrynen. Idag kom det som en käftsmäll, huvudvärken. Min nacke tar stryk när jag står med armarna uppåt. Hoppas det släpper fort. Ser fram emot imorgon, ska bli roligt att gå på fest med arbetskompisarna.

Tog tag i en sak jag har tänkt på länge, sådant som kan hänga över en. Känner mig lättad nu. Blev smått urladdad efteråt + att det hänt andra saker. Kändes skönt med en promenad i friska luften, Viggos rosor på kinderna har hållit i sig långt efter ♥

Jag var ingen glad mamma igår. I bland är det inte lätt att veta hur man ska göra som förälder. När pappa sa att han tänkte jobba hemifrån idag blev jag glad. Han slutade senare, men var ”hemma” tillgänglig samma tid som han brukar komma hem.

Snart dags att få något i magen 🙂

kok1decnr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *