Rosa övervåning

lilarummet30nov

Hej på er 🙂

För att jag ska överleva advent och jul bytte jag till rosa gardiner i lila rummet 😉

Skämt åsido, men jag gillar verkligen rosa. Satte upp den andra spetslängden i sovrummet. Tycker det är fint med rött och vitt till jul, det har vi nere och är nöjda med. Zim sov i spjälsängen när jag tog bilderna 🙂 Bra den används av någon (katterna).

Igår när jag skrev hade jag färg i håret och skulle strax hoppa in i duschen och tvätta ur, därför jag var utan brillor. Det blev helt ok för att vara gjort hemma. Tonen är lik min egen och jag lyckades dölja dom flesta gråa stråna, färgen heter dark blonde.

Det känns i ryggen efter att jag fixade håret, men det gick betydligt smidigare än att bleka det. Tar kortare tid på alla sätt och vis. Tänker så när jag saknar att vara blond, även om det i bland är en klen tröst. Påminner mig själv om att jag mörkade ner håret av praktiska skäl och för att ha tiden med Viggo, får se om jag någonsin vänjer mig 😉

Har haft en småtuff eftermiddag med en kille som inte velat göra som mamma säger. När sambon kom hem hade han med paket, min födelsedagspresent kom idag. Han sa: ”Ge den till mamma” och Viggo kom med det till mig, så gulligt ♥ Paketet jag öppnade på min födelsedag innehöll en bild på vad jag skulle få.

Annars har Viggo och jag varit på promenad, lekt massor och dammsugit nere.

Kvällen tar vi som den kommer.

lilarummet30novnr2

”Lila rummet”. Tycker om det lika mycket nu som när vi renoverade det.

Önskar er en skön kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *