Färgar håret och Viggo 1,5 år

matsal29nov

Hej på er 🙂

Skriver så gott jag kan, sitter utan glasögon och kisar 😉

Har tänkt länge att jag ska ge mig på att färga håret. Den där trista utväxten med gråa strån. Men tiden har inte riktigt infunnit sig. (Jag tar mig sällan tid för mig själv och orkar inte heller) Idag bestämde jag mig för att färga halva håret. Kanske hälften så lång tid.

Jag brukar bena upp håret baktill och fästa med snoddar, för att det ska gå smidigt. När jag hade gjort det såg jag att det skulle i någon skyddande kräm först. Aaah ur med alla snoddar. Inte hade jag lust (ro) att bena håret och sätta upp det igen. Så nu gjorde jag det på frihand, har ingen aning om jag fått i färg överallt.

Sidor/fram går bra. Vet inte om färgen kommer matcha den frissan lagt i för länge sedan. Det jag däremot tror att jag vet, är att dom gråa stråna kommer vara ett minne blott och det var ju det som var min målsättning. Säger jag nu innan jag sett resultatet.

Jag ska på fest med jobbet på fredag, är nog det som gjorde att jag fick lust att fixa. Får se om resterande halva av håret hinner bli färgat med, det är inte lika noga.

Viggo och jag har haft en bra dag. Han blir 1,5 år idag. Stoppa tiden ♥ Vi tog en skön och något längre promenad idag. Han var nöjd och perfekt uppladdning för mig.

matsal29novnr2

Bilder från min födelsedagsmiddag, det var otroligt gott.

Fortsatt trevlig kväll till er.

Edit, var stressad när jag skrev, uppdaterade rubriken 🙂

2 svar på ”Färgar håret och Viggo 1,5 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.