Fylla år

viggomamma27nov

Hej på er 🙂

I morse fick jag hjälp att öppna present av Viggo och Ikoz, lika som förra året ♥

Vi hade det trevligt igår. Blev en hel del tårta kvar så nu har han att äta min sambo 😉 Viggo var trött när dom sista gästerna åkte, vilket var hans farmor med sambo. Han hade busat en hel del och dessutom sovit en kortare middagslur.

Sambons solskensbullar och kärleksmums var väldigt goda. Till kvällen fanns det kött kvar som sambon stekte till middag, till det pommes frites. Jag har ätit gott hela helgen.

Ikväll blir det lugnt, föräldrarna i familjen är trötta efter förberedelser för advent och kalas. Sambon brukar ofta somna i soffan, ikväll tror jag han går och lägger sig tidigt. Våran goding vaknar alldeles för tidigt på mornarna, det sliter på oss båda.

Viggo leverera nya ord hela tiden, så gulligt. Han säger dom inte exakt men vi förstår. Stjärnor, stjärna, hjärta, tuss och gurka är det senaste. Han älskar adventsstjärnorna, det är det första han säger när han vaknar och ser stjärnan i sovrumsfönstret.

viggomamma27novnr3

Bilder från igår. På kvällen när alla hade åkt hem, trött son och trött mamma ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *