Första advent och kalas

matsal27novnr2

Hej på er 🙂

Igår åt vi en jättegod middag, sambon fixade plankstek. Det var så gott att jag åt upp allt, var proppmätt efteråt. På kvällen när jag gick och la mig doftade det ljuvligt av nybakat, ser fram emot att smaka sambons solskensbullar och kärleksmums ♥

Får se vilka som dyker upp idag på mitt lilla kalas. Från början sa vi att vi skulle göra paj om det bara kommer ett fåtal, men slutade med att vi beställde tårta. Tyvärr blev min faster sjuk så hon och min ena kusin kommer inte. Jättetråkigt, hoppas hon kryar på sig fort och att vi ses snart. Vet att min sambo äter upp tårtan om det finns kvar 😉

Nu ska jag fortsätta och fixa här hemma.

matsal27nov

Första ljuset brinner.

Fin advent önskar jag er alla.

2 svar på ”Första advent och kalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *