Fullt upp

matsal26novnr2

Hej på er 🙂

Kvällen igår blev inte riktigt som jag tänkt mig 😉

När jag skulle natta Viggo råkade jag visst slumra till en stund. Sambon frågade när jag kom ner om han var svår att söva eller om jag också hade somnat. Jag sa: ”Jaaa han var jättesvår”. Men min look avslöjade mig, jag såg tydligen riktigt trött ut.

Jag ska inte somna och sedan har saker kvar att göra, mitt humör blir inte på topp. Dessutom bad jag sambon om hjälp att sätta ljusstakarna på plats nere. Jag torkade av dom och visade vart dom skulle stå så att det skulle gå fortare, klockan tickade iväg.

Började på med stjärnan i köket, men sa sedan att jag litade på att sambon fick den på plats utan mig. Jag började moppa golvet i vardagsrummet, då hörde jag ett kras. Stjärnan var nästan på plats men åkte ner när han drog i sladden.

Ikoz blev livrädd och sladdade ner från köksbordet och drog krukan med sig, den gick sönder och blomman fick sig några törnar. Humöret blev inte direkt bättre, haha. Jag är nöjd i efterhand att vi gjorde klart 🙂 Vi har haft nog att göra idag ändå.

Jag har putsat fönstren på insidan på övervåningen och bytt gardiner där. Stjärnor och stakar fick jag på plats idag. Sambon har bakat och handlat. Nyligen kom vi in från en välbehövlig och skön promenad. I kväll vankas det god middag, det blir mysigt ♥

matsal26nov

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.