Pysselfredag

sovrumdecember15

Hej på er 🙂

Igår städade vi övervåningen. Viggo hann somna innan vi var klara, i min famn. Jag moppade golven efter jag hade lagt honom i våran säng. Han sov sött och blev inte störd. Trodde inte vi skulle hinna klart när han blev trött, så jag känner mig nöjd 🙂

Sambon har jobbat hemifrån idag, det gör fredagskänslan extra härlig. Vi ska pyssla nere. Försöka få fram adventsljusstakar och stjärnor, det blir när Viggo har gjort kväll, annars får vi nog ”hjälp” 😉 Allt vi hinner ser jag som bonus. Är skönt att sänka kraven och fördela ut det vi ska göra på fler dagar, ta det som det kommer.

Förut gjorde jag jämt egen tårta. Sedan vi fick Viggo känns det helt ok att köpa, tiden rinner iväg ändå. Vi ska hämta den i morgon och kalas blir det på söndag.

Dags att sätta fart här. Sambon har jobbat in lite tid på kvällarna så han slutar nu.

Sovrum3decemberNr2

Sovrummet förra året. Då sov han i sin säng som jag ställde bredvid mig, lilla ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

4 svar på ”Pysselfredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *