Sötsnöre

viggo24nov

Hej på er 🙂

Idag var det en sådan där dag då jag fått erbjuda lilla herrn flera maträtter 😉

Inte alltid lätt att få i honom att äta och med tanke på att han snarare är i underkant än överkant viktmässigt, vill jag göra det jag kan för att han ska äta. Kan vara tänder på gång som gör att han är mer känslig. Det är så härligt när han väl äter med god aptit.

Vi tog en promenad igår när sambon kommit hem, skönt och jag slapp dra vagnen. Idag gick jag och Viggo ut. I vissa lägen känns det ömt i armen, imorgon tar jag av plåstren. Gruvar mig, jag är lite fjollig när jag vet att det har varit en nål där och att det sitter något i armen. Nu hoppas jag det har läkt som det ska och att detta blir bra.

Viggo har en period igen då han inte är den lättaste att byta blöja på. Det blir ganska tungt för min rygg med dessa ”brottningsmatcher”. Känns som han är smått trotsig stundvis. Tur att han är otroligt charmig och go. Idag fick jag flera blötpussar.

Ser fram emot helg, att få ha sambon hemma med oss ♥

viggo24novnr2

Lite gick ju i till slut. Tur vi inte har renoverat matsalen, det flyger mat på väggar och golv och det gör ingenting 😉

Hoppas ni har en fin kväll.

2 svar på ”Sötsnöre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *