Mammatrött/årstidstrött

matsal23nov

Hej på er 🙂

När Viggo hade sovit middag en timme idag passade jag på att få i mig lunch.

Funderade om jag skulle göra en kopp kaffe eller gå och lägga mig med honom, det blev det sist nämnda 😉 Tänkte att han kanske skulle sova 30 min eller max 1 timme. När mamma kom nära slog han till med två timmar till.

Jag behövde vila så det var bra. Hoppas vi kan sova gott i natt också. Jag är ur form fortfarande, hoppas det vänder snart. Är säker på att det är många faktorer som är orsaken och den ständiga tröttheten den här tiden kan jag bli halvt galen på.

Min sambo jobbade hemifrån till 11. Tråkigt nog behövde han åka till kontoret för att ha en utbildning som han inte kunde göra hemifrån, p.g.a. tekniken. Skönt att ha honom här dom timmarna. Han kunde kramas med Viggo när han hade rast till exempel.

Vi har en del att fixa med inför att jag fyller år, fast vi gör det enkelt. Vem orkar äta sju sorters kakor och tårta 🙂 Huvudsaken nära och kära kan komma och umgås tycker jag, vilket jag så klart hoppas på. Något ska vi väl baka, det står min sambo för ♥

Kvällen tar vi som den kommer.

matsal23novnr2

Tände ljus och myste en stund i morse.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *